¡Nos hemos renovado! Encuéntranos en: www.publicidadxm.com
Ens hem renovat! Troba’ns a: www.publicidadxm.com
We’ve renewed ourselves! Find us at: www.publicidadxm.com

Qui Som

Benvinguts a X&M Company

X&M Company és un estudi de disseny gràfic format per un equip de dissenyadors i creatius multidisciplinars ubicats a Espanya i Perú. L’estudi es va crear al juny de 2000 per Míriam Paredes.

Des de llavors, hem estat elaborant projectes de disseny de gran abast per a una llarga llista de clients, empreses, associacions i institucions en les que creiem i confiem.

La nostra filosofia de treball es fonamenta en la col·laboració constant amb els nostres clients i el disseny de solucions a mesura que satisfacin les seves necessitats, amb la qual cosa aconseguim que el client intervingui d’una manera directa en l’execució de les seves idees.

Oferim com a valor afegit específic un servei personalitzat i d’alta qualitat a uns preus competitius, com podràs veure en el portafoli alguns dels treballs i experiències realitzades.

La nostra metodologia de treball:

1. Anàlisi del producte o servei

Explica’ns que necessites sobre el teu producte o servei per complir els teus objectius comercials. Nosaltres t’assessorem per aconseguir-los i que puguis apropar-te més al teu públic objectiu.

2. Propostes de solució

Després de la investigació i anàlisi del teu cas, et proposem una solució adequada que compleixi amb els teus objectius comercials basada en la nostra experiència i habilitats per millorar el teu negoci, producte o servei.

3. Disseny i desenvolupament

Els nostres dissenys estan centrats en les persones i orientats al teu negoci. Busquem solucions diferents per a cada projecte i les desenvolupem en un procés que inclou la col·laboració constant entre el client i nosaltres.

4. Publicació i manteniment

Implementem i vam publicar el projecte assegurant el seu correcte funcionament i encarregant-nos del seu manteniment si cal.

Resultat:

Més de 200 clients satisfets

Per què triar-nos?

w

Et escoltem, t’assessorem i et donem solucions.

Els nostres preus són competitius.

Som creatius, flexibles i evolucionem.

Oferim la màxima qualitat i efectivitat per als teus projectes.

Treballem amb clients de tot el món.

Ens adaptem a les teves necessitats per créixer amb tu.